Als haken een passie is...

FEMMI heeft een mooi assortiment aan gehaakte knuffels. Alle knuffels zijn gemaakt van 100% katoen, gevuld met knuffelvulling en de eventuele oogjes zijn geteste veiligheidsoogjes. De knuffels worden gehaakt in een rookvrije omgeving.

De knuffels van FEMMI zijn allemaal een op maat gehaakt product. Hierdoor kan ik voldoen aan ieders wens voor wat betreft kleur, grootte en eventueel personalisatie door middel van het toevoegen van een naam en/of geboortedatum

Kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid vind ik heel belangrijk. Ik werk daarom samen met professionele leveranciers en bekende merken.

Ik vind jouw mening over de producten van FEMMI uiteraard erg belangrijk. Als je tips, kritiek of suggesties hebt, hoor ik het dan ook graag van je! Je kunt contact met mij opnemen via info@femmi.nl.

FEMMI's missie

FEMMI is ontstaan uit mijn passie voor het haken van amigurumi. Met het resultaat hiervan wil ik mensen graag verrassen en blij maken. Ik wil dit bereiken door het leveren van goede service en knuffels met een wauw-factor. Door deze knuffels op verzoek persoonlijker te maken, hoop ik net even dat beetje meer te leveren.

Eerlijke prijzen

Door groot in te kopen, probeer ik de prijzen voor de knuffels zo laag mogelijk te houden. Het arbeidsloon zal nooit realistisch zijn omdat de knuffel dan onbetaalbaar wordt. Het patroon, het katoen, de oogjes en de vulling zullen altijd doorberekend worden. Daarnaast reken ik een klein bedrag voor het arbeidsloon. Verzendkosten binnen Nederland zijn bij FEMMI altijd gratis!